08-06-2022

Speciale verkoopexpositie op Art Eindhoven 2023

De 10 finalisten van de Nationale Keramiekprijs 2022 krijgen een speciale verkoopexpositie op Art Eindhoven 2023. Art Eindhoven is een hoogwaardige kunstbeurs met een strenge ballotage gevestigd op een fantastische, industriële locatie, die bekend staat om zijn spannende en creatieve evenementen. Art Eindhoven 2023 zal plaatsvinden op 4 en 5 februari. Meer gedetailleerde informatie volgt te zijner tijd.

Werk verkopen?
Je kunt je inzending voor de Nationale Keramiekprijs 2022 opgeven voor een aparte verkooptentoonstelling. Voor slechts € 124,50 (incl. btw, verzekering en spot) kun je je inzending op Art Eindhoven 2023 exposeren. Dat kun je bij je inschrijving gewoon aangeven. Als je 1 van de 10 finalisten bent dan krijg je dit geld terug of kun je een tweede werk exposeren.

Deelnemen met een eigen stand?
Dan kan dat ook! Als je als kunstenaar wilt deelnemen aan Art Eindhoven met je eigen stand, kijk dan hier: https://arteindhoven.nl/deelnemers/ of mail naar info@arteindhoven.nl voor meer informatie.

Dus schrijf je nu in en wie weet zien we jou ook in Eindhoven!

Bron afbeelding: krijnfotografie.nl - Stadsgezichten Eindhoven

Terug naar overzicht

Laatste werken

/email.png Inschrijven voor de nieuwsbrief /email.png

Nieuws

18/08

Princessehof presenteert toonaangevende films van prijswinnende Alexandra Engelfriet

Van 10 september 2022 t/m 9 april 2023 presenteert Keramiekmuseum Princessehof de tentoonstelling Van Achterberghprijs 2022: Alexandra Engelfriet. (...)

Lees verder

08/06

Speciale verkoopexpositie op Art Eindhoven 2023

De 10 finalisten van de Nationale Keramiekprijs 2022 krijgen een speciale verkoopexpositie op Art Eindhoven 2023.

Lees verder

07/06

Keramiekmarkt Maaseik 2022

Met veel plezier organiseert Visit Maaseik (B) ook dit jaar weer de Keramiekmarkt op het Marktplein (zondag 26 juni).

Lees verder

19/05

KOREA. Poort naar een rijk verleden

Met de ongekende hype rond Squid Game, de Oscarwinnende film Parasite en de populariteit van K-pop zoals BTS en hun nieuwste clip met Coldplay staat de Zuid-Koreaanse popcultuur meer dan ooit in de belangstelling. KOREA. Poort naar een rijk verleden in Keramiek Museum Princessehof duikt t/m 21 augustus in de cultuurgeschiedenis van dit bijzondere land, aan de hand van thema’s als eetcultuur, schoonheidsidealen en rituelen.

Lees verder

12/05

Colour in Keramiekmuseum Tegelen

Hoe saai en somber zou de wereld zijn zonder kleur? Kleuren brengen levendigheid. Welke, veel of weinig, een beetje of juist heel uitbundig? Het maakt niet uit! Elke variant is mooi! Samen zorgen ze voor een spannend spectrum van nuances, waarin een plekje is voor elke tint. De expositie Colour in Keramiekmuseum Tegelen tot en met 25 september is een ode aan alle kleuren op aarde en van de regenboog. Gerenommeerde kunstenaars, uit binnen en buitenland, kiezen elk op unieke wijze hun kleur.

Lees verder

Partners

/partners/keramiek-museum-princessehof.png             /partners/keramikos-logo.png             /partners/Tiendschuur.jpg